Als verkoopstylist houd ik mij bezig met het verkoopklaar maken van uw woning. Bij verkoopstyling gaat het erom dat uw woning dusdanig gepresenteerd wordt, dat deze sneller en tegen een goede prijs verkocht wordt.

Op internet is er een enorm aanbod aan woningen en woningpresentaties, waardoor een potentiele koper vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Juist daarom dient de verkoper een goede eerste indruk te maken, de eerste indruk kan immers een koper afschrikken of een blijvend positieve indruk achterlaten.

Neem als voorbeeld de slaapkamer op de foto’s hierboven. Deze kamer heeft altijd gefungeerd als logeerkamer. Bij verkoop is het belangrijk de potentie van kamers te laten zien. Voor de styling leek het inderdaad een onaantrekkelijke logeerkamer, na de styling kunnen potentiele kopers zien dat het ook een hele gezellige, warme en ruime ouder-slaapkamer kan zijn.

Door mijn opleiding bij House of KIKI, kan ik iedere woning ruim, licht, neutraal en sfeervol stylen, zodat de positieve punten van uw woning worden benadrukt. Het kennismakingsgesprek is verblijvend en gratis.

Minimale verkoopstyling
€ 520,00 (8 uur a €65,00)
Gebruik van de aanwezige accessoires.

Normale verkoopstyling met accessoires
€ 780,00 (12 uur a €65,00)
€ 500,00 (aanschaf accessoires)

Verkoopstyling met kluswerkzaamheden
Bedrag is afhankelijk van de afspraken die wij met elkaar maken. Uiteraard ontvangt u vooraf een prijsopgave.